OERsterk lifestyle coaching Praktijk Sukha

Voel je vrij om contact met mij op te nemen!

Nieuwsgierig naar wat jou lichaam jou te vertellen heeft?

Met behulp van spiertesten wordt het onbewuste bewust. Ruim 90% van wat wij denken, voelen en doen gaat via ons onderbewuste. Daarom is de spiertest een prachtig middel om de oorzaak van een onbalans in ons lichaam op te sporen.
Een onbalans wat zich kan uiten in ziekte, moeheid, pijn, angst, depressie, allergie, migraine, opgeblazen buik, eczeem enz. Het is dus belangrijk dat je goed luistert naar datgene wat je lichaam te vertellen heeft.

Hoe werkt een spiertest?

Een spier krijgt een signaal van een zenuw en deze spier staat dus via deze zenuw in verbinding met het centrale zenuwstelsel. In het centrale zenuwstelsel bevindt zich het geheugen. De spier is dus de ingang om in het geheugen te komen. De testspier reageert op een prikkel of stress.

Door een zachte druk uit te oefenen op de armspier wordt uitgetest of een bepaald voedingsproduct, een medicijn, een verzorgingsproduct, een hormoon welke uit balans is, een stress reactie in jouw lichaam veroorzaakt en daardoor een verzwakking van de spierspanning geeft. Is het geteste goed voor jou, dan blijft de spier sterk.

• Bij alles wat dus goed is voor jouw lichaam zal de armspier sterk blijven als je er zachte druk op uitoefent.
• Bij alles wat jou uit balans brengt zal de armspier verzwakken als je er een zachte druk op uitoefent.

Met deze spiertest kunnen verbanden worden gelegd tussen de klacht en de oorzaak van de klacht. Wanneer we dit plaatje compleet hebben, testen we uit wat de beste manier is om jou weer in balans te brengen en hoe het zelf herstellend vermogen het beste kan worden gestimuleerd.

Je krijgt inzichten over je gezondheid op fysiek, mentaal of emotioneel niveau en een concreet plan naar verbetering.

Tijdelijk aanbod (momenteel heb ik hiervoor genoeg aanmeldingen):
Normaal gesproken is de spiertest een onderdeel van de OERsterk coaching. Maar aangezien ik graag meer ervaring in het testen wil krijgen, zoek ik 6 personen die hierin geïnteresseerd zijn.

Dus vind je het interessant? Laat het mij weten, dan maken we een afspraak voor een verkort consult (waarin een aantal onderwerpen aanbod komen).
Natuurlijk mag je mij ook eerst een e-mail sturen wanneer je nog vragen hebt over de spiertest.

De spiertest vindt plaats in mijn praktijk in Assendelft, neemt ongeveer 30 – 60 minuten in beslag en is voor jou gratis.

Wees welkom!

Monica – info@praktijksukha.nl

1 Reactie

  1. Esther Bras zegt:

    Interessant Monica!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *