ACCESS BARS – Ervaar de kracht van aanraking!

Wil jij graag wat meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam?
Even een uur lang heerlijk ontspannen?
Een moment voor jezelf, heerlijk ont-stressen, ont-moeten en onthaasten?
Loslaten wat je niet meer nodig hebt?
Dan kun je bij mij een BARS-behandeling boeken. Aarzel niet en boek jouw ACCESS BARS® sessie!

Access Bars Yogastudio Krommenie

ACCESS BARS® van Access Consciousness

Door een zachte aanraking van 32 punten op je hoofd, breng ik een energiestroom op gang en worden eventuele blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Het ontspant en je creëert meer ruimte in je hoofd en lichaam. Het verheldert, waardoor je bewustere keuzes kunt maken, zonder overbodige oude ballast (gedachten, overtuigingen en/of gebeurtenissen). Je komt hierdoor weer lekkerder in je vel te zitten. Je kunt een BARS-sessie eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

Bij een sessie lig je ontspannen en aangekleed op een massagetafel, terwijl de punten op je hoofd zacht aangeraakt worden. Dit kan in stilte, maar wanneer je graag wilt praten is dit ook helemaal goed!

Wat kan ACCESS BARS voor je doen?
• verminderd stress
• kalmeert gedachten en brengt je hoofd tot rust
• verbetert de concentratie
• zorgt dat je beter kunt slapen
• helpt je om minder te piekeren
• verminderen negatief zelfbeeld
• verbetert je gezondheid

BARS is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen!

Het minimale resultaat van een Bars behandeling is alsof je een heerlijke massage hebt gehad. Totale ontspanning en meer rust en ruimte in je hoofd. En verder? Dat is voor iedereen verschillend. Het tempo om los te laten en wat je wilt loslaten, bepaal je onbewust zelf.
Het herhalen van een sessie bepaal je ook helemaal zelf, je kunt dit dus naar behoefte invullen. Er zijn mensen die het een tijd lang elke maand doen, maar er zijn ook mensen die na een half jaar zin of behoefte hebben aan een Bars® behandeling.

Tarief per sessie:

  • 60 min. €60,-    – volwassenen
  • 30 min. €35,-    – kinderen/tieners t/m 15 jaar

Afspraak maken? 

Neem voor het maken van een afspraak contact op met Monica via info@praktijksukha.nl, maar je mag mij ook een WhatsApp sturen (dit heeft mijn voorkeur i.p.v. bellen, aangezien ik niet altijd de telefoon kan opnemen) via 06-29122176.

Belangrijk: De sessie vindt plaats met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Normaal gesproken kan het annuleren van de afspraak kan tot 24 uur van te voren en wanneer je later annuleert, wordt deze afspraak in rekening gebracht. Gezien de huidige situatie kan annuleren nog op de dag zelf wanneer je klachten hebt, zoals verkoudheid, hoesten, koorts enz.