GRATIS Deeprelax Yoga Nidra audio ‘Strand’.

 

Yoga Nidra is een krachtige en diepgaande techniek voor diepe ontspanning en herstel. Met zijn wortels in oude yogische tradities en zijn moderne toepassingen, biedt het een scala aan voordelen voor de beoefenaar, variërend van stressvermindering tot verbeterde slaap en emotioneel welzijn. Of je nu een doorgewinterde yogi bent of nieuw bent in de wereld van yoga, Yoga Nidra is een waardevolle techniek die kan bijdragen aan je algehele welzijn.

Vooral wanneer je struggelt met stress door chronische (pijn)klachten kan Deeprelax Yoga Nidra erg fijn zijn voor meer ontspanning en dat je beter leert om te gaan met de pijn.

Wil je nog meer lezen over Yoga Nidra en wat het voor je kan doen, dan raad ik je mijn blog op mijn website aan: “De kracht van Yoga Nidra”.

Vraag hieronder jouw gratis Deeprelax Yoga Nidra audio aan. Zoek een ontspannen plek en ga lekker liggen. Relax!

 

Voordelen van het regelmatig beoefenen van Yoga Nidra:

Verminderen van stress en brengt het zenuwstelsel in balans, waardoor meer ontspanning ontstaat.

Opladen vitale energie.

Verbeterd de slaapkwaliteit en zorgt voor een betere lichamelijke gezondheid.

Een ontspannen kalme staat vertraagt het zenuwstelsel, waardoor het lichaam de tijd krijgt om te rusten en herstellen. Effectief bij chronische pijnklachten.

Gratis Deeprelax Yoga Nidra Strand
Monica Bergsma van Praktijk Sukha in Assendelft, coach voor vrouwen met fibromyalgie.

Wie ben ik?

Mijn naam is Monica Bergsma. Naast moeder van 3 inmiddels volwassen jongens en echtgenote ben ik YIN yogadocent en Adem- & Holistisch coach.

Alle kennis en (eigen) ervaring (opgedaan tijdens diverse opleidingen, het werken in mijn eigen yogastudio & praktijk) zet ik graag in om jou te begeleiden naar minder pijn, meer bewustwording, ontspanning, meer energie en een fitter lichaam!

Yoga Nidra is voor mij, naast ademhalingsoefeningen, YIN yoga en een leefstijlverandering, heel belangrijk geweest in het verminderen van stress en het heel diep te kunnen ontspannen. Dit samen resulteerde in een duidelijke vermindering van mijn pijnklachten.

Naast het werken in mijn YIN & coaching praktijk, ben ik ook online YIN yogalessen, Deeprelax Yoga Nidra en een online programma aan het ontwikkelen voor vrouwen met fibromyalgieklachten.

Hoe zou ik mezelf als persoon omschrijven? Betrouwbaar, rustig, behulpzaam, creatief en ik kan goed luisteren.

Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van stress, fibromyalgie, allergieën/eczeem en darmproblemen.

E-Book Lief zijn voor je lijf!

Ontvang mijn gratis E-book: Lief zijn voor je lijf! Zet je adem in bij pijn door fibromyalgie.

Download mijn gratis E-book door je e-mail achter te laten en je kunt meteen beginnen met lezen!

Ook word je toegevoegd aan mijn maillijst: voor informatie over mijn praktijk & Online Academie.

Je hebt met succes het E-book aangevraagd! Kijk in je mail om het E-book te downloaden.