GRATIS E-book: Lief zijn voor je lijf!

Zet je adem in bij pijn door fibromyalgie.

Wist jij dat een juiste ontspannen ademhaling heel belangrijk is? Vooral als je fibromyalgie hebt, daardoor pijn ervaart en spanning in je spieren en bindweefsel.

Vaak krijg ik de vraag: ‘Maar wat is een juiste ademhaling? En welke ademhalingsoefeningen zijn dan goed?’

Daarom heb ik besloten deze vragen te beantwoorden in een E-book. In dit E-book geef ik je uitleg over onze adem en geef ik je tips welke ademhalingsoefeningen je kunt toepassen voor meer ontspanning en beter leert om te gaan met de pijn.

Vraag hieronder jouw E-book aan en het komt direct naar je toe!

Inhoud E-book ‘Lief zijn voor je lijf!’:

In het kort waardevolle informatie over voeding, beweging, ontspanning en een positieve mindset

Informatie over het belang van een juiste ademhaling, vooral ook wanneer je last hebt van chronische pijnklachten, vermoeidheid ed.

Wat is een normale ademfrequentie? En wat doet dit voor je gezondheid!

Ademhalingsoefeningen

E-Book Lief zijn voor je lijf! Zet je adem in bij pijn door fibromyalgie.
Monica Bergsma van Praktijk Sukha in Assendelft, coach voor vrouwen met fibromyalgie.

Wie ben ik?

Mijn naam is Monica Bergsma. Naast moeder van 3 inmiddels volwassen jongens en echtgenote ben ik YIN yogadocent en stress- & ademcoach.

Alle kennis en (eigen) ervaring (opgedaan tijdens diverse opleidingen, het werken in mijn eigen yogastudio & praktijk) zet ik graag in om jou te begeleiden naar minder pijn, meer bewustwording, ontspanning, meer energie en een fitter lichaam!

Diverse ademhalingsoefeningen hebben mij, naast YIN yoga, Deeprelax Yoga Nidra en leefstijlveranderingen, meer rust & ruimte gegeven, een duidelijke vermindering van mijn chronische (pijn)klachten en meer energie. 

Naast het werken in mijn praktijk en het geven van yogalessen, ben ik ook een Online Academie aan het ontwikkelen voor vrouwen met chronische (pijn)klachten, waarbij ik gespecialiseerd ben in fibromyalgieklachten. In deze Online Academie ga ik o.a. online YIN en RNS (=rug, nek en schouders) yogalessen aanbieden en een ademprogramma voor het verminderen van stress & chronische (pijn)klachten.

Hoe zou ik mezelf als persoon omschrijven? Betrouwbaar, rustig, behulpzaam, creatief en ik kan goed luisteren.

Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van stress, fibromyalgie, allergieën/eczeem en darmproblemen.